Türk Jinekoloji Derneği

• Sürüm 1.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Medya Şef Dijital Medya Ajansı

Türk Jinekoloji Derneği indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Türk Jinekoloji Derneği uygulamasını kullanarak Türk Jinekoloji Derneği' nin etkinliklerini, duyurularını, son haberlerini takip edebilir ve geçmişe dair gerçekleşmiş olan tüm aktivitelerini görüntüleyebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza indir butonuna basarak kolaylıkla yükleyebileceğiniz Türk Jinekoloji Derneği uygulaması, Türk Jinekoloji Derneği' nin mobil uygulamasıdır. Son derece kolay şekilde kontrol edilebilen mükemmel bir menü kullanılarak geliştirilmiş olan Türk Jinekoloji Derneği uygulaması şık tasarıma sahip olan görselleri ve dikkat çekici sade ve anlaşılır ara yüzü ile de beğeni kazanıyor.

Türk Jinekoloji Derneği uygulamasını kullanarak Türk Jinekoloji Derneği' nin tüm etkinliklerini, son haberlerini, duyurularını takip edebilir, geçmişte gerçekleşmiş olan tüm aktivitelerini görüntüleyerek inceleyebilirsiniz. Üstelik Türk Jinekoloji Derneği uygulamasını Android veri tabanlı olan tüm cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilir ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Türk Jinekoloji Derneği indir